Advocatenkantoor Utrecht

ATM Advocaten bestaat sinds 2004 en is in Utrecht opgericht door Arnold Fijn van Draat, Tom van den Kieboom en Marijn Geuze. Inmiddels is ATM Advocaten  uitgegroeid tot drie vestigingen met 15 medewerkers en adviseren en begeleiden zij zowel zakelijke als particuliere cliënten op een breed terrein van rechtsgebieden. Daarbij kan worden gedacht aan ontslagrecht en arbeidsrecht, maar ook aan familierecht (met name echtscheidingen) of ondernemingsrecht (bedrijfsovernames).

Wij werken met kleine gespecialiseerde teams op een breed aantal rechtsgebieden. En zo doen wij dat niet alleen voor particulieren maar ook voor zakelijk cliënten in bijvoorbeeld de industriële dienstverlening, metaalsector, zorg- en non-profitsector, Horeca, accountancy, consultancy, en werving en selectie.

Focus op cliënt, zakelijk en particulier
ATM Advocaten werkt snel en doeltreffend en bovendien met korte lijnen.  Als ondernemer of particulier verwacht u een daadkrachtige aanpak van uw zaak. U wilt snel verder. En of het nu gaat om een zakelijke conflict of een privé kwestie, voor ons draait het daarbij uitsluitend om uw belang.

Bereikbaar en praktisch
Met onze drie vestigingen, korte lijnen en telefoontijden (tot 22.00 uur!) zijn wij optimaal bereikbaar. Door onze ruime ervaring in de advies- en procespraktijk zijn wij bovendien in staat om geschillen snel in te kunnen schatten om op basis daarvan tot het voor onze cliënten meest optimale resultaat te komen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Heldere aanpak, transparante declaraties
We houden van helderheid, zowel in de omgang met onze cliënten als in de behandeling van uw belangen en hetgeen wij u in rekening brengen. Om die reden zorgen wij er voor dat wij voor onze cliënten goed bereikbaar zijn, dat onze cliënten goed begrijpen hoe wij de zaak aanpakken en waarom wij dat zo doen, en dat onze declaraties helder zijn.

Specialisaties
Wij zijn met name gespecialiseerd in Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Contractenrecht, Franchise, Huur, Vastgoed en Personen- en Familierecht.

Direct contact
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

Daarnaast heeft TEAM Advocaten kantoren in ’s-Hertogenbosch en Dordrecht.

Wilt u meer weten over onze diensten of over ATM Advocaten?
Bel ons advocatenkantoor tegen lokaal tarief op 030 252 35 20.
Of klik hier voor meer informatie.