Contract opzeggen / Opzegging contract

U wilt een contract opzeggen, of u wordt geconfronteerd met de opzegging van een contract, een distributiecontract, franchiseovereenkomst, huurcontract of bijvoorbeeld een arbeidscontract? U zoekt daarvoor een advocaat?

Dan kunt u nu telefonisch contact opnemen met ons advocatenkantoor. Dit gaat snel en u krijgt direct een van onze advocaten aan de telefoon.

Bel ons nu op 030 252 35 20 of tegen lokaal tarief tot 22.00 uur op 030 252 35 20. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Een eerste telefonisch advies over de opzegging van een contract is altijd kosteloos.

Wij zijn specialist in contractenrecht. Wij bieden u een team van een ervaren en deskundige advocaten. Advocaten die snel begrijpen waar het over gaat en wat er moet gebeuren.

Dit kan zijn een advocaat voor contracten- overeenkomstenrecht, ontslag advocaat, een echtscheiding advocaat, een advocaat voor overeenkomstenrecht, een advocaat voor bedrijfsovername, een advocaat voor ondernemingsrecht, een advocaat voor huurrecht, vastgoed, franchise, incasso of mediation. Wij hebben de advocaten in huis en zij staan voor u klaar. En ook bij het opzeggen van een overeenkomst.

Wij zijn als advocatenkantoor gevestigd in zowel Utrecht, als Dordrecht en Den Bosch, maar werken landelijk.

Wij werken voor zowel ondernemers als non-profit organisaties en particulieren. Ongeacht waar deze zijn gevestigd en dus ook buiten Utrecht, Dordrecht of ’s Hertogenbosch. En ongeacht of het nu een zakelijk geschil of een privé kwestie betreft.

Wij richten ons uitsluitend op uw belang. Met 15 medewerkers staan wij voor uw zaak. En daar kan niemand omheen.

Gezamenlijk gaan wij voor beste resultaat, zowel in Utrecht, Dordrecht als Den Bosch.

Onze tarieven zijn vast maar variëren per rechtsgebied, per advocaat. Onder omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Graag lichten wij dit telefonisch, of tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren, nader aan u toe.

Wilt u meer weten wat wij voor u of voor uw zaak kunnen betekenen? Mail dan uw vraag of bel tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Op dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur.

Onze kantooradressen in Utrecht en Den Bosch zijn de volgende:

Advocaten Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Advocaten Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Advocaten Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

zie ook:

http://teamadvocaten.nl/opzeggen-overeenkomst-intermediairovereenkomst-agentuurovereenkomst/

http://teamadvocaten.nl/opzeggen-overeenkomst-van-opdracht/

http://teamadvocaten.nl/overeenkomst-van-opdracht-opzeggen/

http://teamadvocaten.nl/opzeggen-van-overeenkomst-opzegging-distributieovereenkomst/

http://teamadvocaten.nl/opzeggen-overeenkomst-beeindigen-overeenkomst/

http://teamadvocaten.nl/overeenkomst-opzeggen-3/