Hulp bij ontslag

Wat kunnen wij als Arbeidsrechtjuristen – of beter gezegd: uw Arbeidsrechtjurist – nu precies voor u doen?

Bel ons nu tegen lokaal tarief op 030 252 35 20 of maak gebruik van bovenstaande button voor eerste en directe hulp bij ontslag. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Verder nog de volgende informatie.

Ongeacht of u werkgever of werknemer bent, geldt in beide gevallen dat een ontslag meestal staat of valt met de dossier opbouw. Kan de werkgever aantonen dat de werknemer meermaals is gewaarschuwd voor het hem verweten gedrag? Kan de werknemer aantonen dat hij meermaals bij werkgever heeft verzocht om ondersteuning? En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Bij de opbouw van een ontslag dossier, of nu juist de opbouw van een ’tegen dossier’  helpen wij u graag als arbeidsrechtjuristen.

Nog twee voorbeelden. Bij het een ontslag op staande voet is van het grootste belang dat de werknemer precies en bovendien onmiddellijk te horen krijgt om welke reden, of redenen, hij wordt ontslagen. Deze redenen kunnen naderhand niet meer worden aangevuld. Maar wat nu indien u meerdere reden hebt voor het ontslag, terwijl altijd de kans bestaat dat u daarvan maar enkele kunt bewijzen. Hoe moet de ontslagbrief er dan uitzien? Of het geval dat  de werkgever een wel zeer ernstig vermoeden heeft dat de werknemer zich schuldig heft gemaakt aan een dringende reden voor ontslag op staande voet (bijvoorbeeld diefstal) maar nog even niets kan bewijzen omdat daarvoor nader onderzoek nodig is. Moet hij de werknemer dan toch nog toelaten op zijn arbeidsplaats?

Al deze, maar ook alle andere vragen op arbeidsrechtelijk terrein, kunnen wij als arbeidsrechtjuristen te Utrecht en Den Bosch beantwoorden.

En dat doen wij graag als uw ATM arbeidsrechtjuristen / arbeidsrecht advocaten!

Mocht u omtrent het voorgaande nog vragen hebben kunt u altijd kosteloos contact opnemen met ATM Arbeidsrecht Juristen Utrecht, ATM Arbeidsrecht Juristen Dordrecht of ATM Arbeidsrecht Juristen Den Bosch.

Voor hulp bij ontslag: bel ons nu tegen lokaal tarief op 030 252 35 20 of maak gebruik van bovenstaande button om uw vraag direct te stellen.Daarvoor brengen wij u geen kosten in rekening.

Onze vestigings adressen zijn de volgende:

HULP BIJ ONTSLAG Arbeidsrechtjuristen Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

HULP BIJ ONTSLAG Arbeidsrechtjuristen Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

HULP BIJ ONTSLAG Arbeidsrechtjuristen ’s Hertogenbosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

ATM Advocaten heeft de juiste arbeidsrechtjuristen voor zowel werkgevers als werknemers.