Informatie ontslag / ontslag informatie

U wilt informatie over ontslag.

Allereerst is van groot belang om tegen een ontslag op tijd verweer te voeren. Voor elk verweer is in de wet een uiterste termijn vastgesteld waarbinnen het verweer moet zijn gevoerd. Zo geldt bijvoorbeeld, dat bij ziekte binnen twee maanden bezwaar moet zijn gemaakt (’officieel’ gezegd: de verrnietigbaarheid van het ontslag moet zijn ingeroepen). Maar in andere gevallen geldt weer de ‘gewone’ termijn van zes maanden.

Bovendien geldt er misschien wel een ontslagverbod of gelden andere bijzondere regels. Zijn de feiten waarom u wordt of reeds bent ontslagen wel tijdig en voldoende duidelijk aan u medegedeeld. En kloppen die feiten ook? Zijn die feiten wel bewezen? En zoja, leveren die feiten dan ook een reden op voor ontslag?

Kort om, vragen te over. Bij een arbeidsconflict is het daarom altijd verstandig om informatie te vragen bij een deskundige.

Wij als arbeidsrecht advocaat (ontslag advocaat), gevestigd in zowel Utrecht en Den Bosch, zijn specialist in alles wat te maken heeft met ontslag.

Wij geven u als arbeidsrecht en ontslag advocaat graag nadere informatie omtrent de bij ontslag in acht te nemen regels.

Mocht u meer informatie willen over ontslag kunt u altijd kosteloos contact opnemen met onze Arbeidsrecht Advocaat Utrecht, danwel onze Arbeidsrecht Advocaat Dordrecht of onze Arbeidsrecht Advocaat Den Bosch.

Wij horen graag van u!

Bel ons nu tegen lokaal tarief op 030 252 35 20 of maak gebruik van bovenstaande button om uw vraag direct te stellen. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Wilt u ons bezoeken voor informatie kan ook dat altijd. Onze vestigingsadressen zijn de volgende:

Arbeidsrecht Advocaat (Ontslag advocaat) Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Arbeidsrecht Advocaat (Ontslag Advocaat) Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Arbeidsrecht Advocaat (Ontslag Advocaat) Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

ATM Advocaten heeft de juiste ontslag informatie voor zowel werkgever als werknemer.