Juridisch Advies Utrecht, Den Bosch

Bij TEAM Advocaten is een eerste telefonisch advies altijd kosteloos. U kunt direct bellen. Maar vanzelfsprekend staat u vrij in het navolgende eerst wat meer over ons te weten te komen.

Wij zijn een relatief jong advocatenkantoor dat vanuit Utrecht in korte tijd is uitgegroeid tot een advocatenkantoor met een omvang van 15 medewerkers. En niet voor niets. Wij vinden dat u moet kunnen rekenen op een ervaren en deskundige advocaat. Een advocaat die direct begrijpt waar het om draait. Een advocaat die u optimaal kan bijstaan. En niet te vergeten, een advocaat die goed bereikbaar is.

Wij hebben meerdere advocaten met verschillende juridische specialisaties in huis. Dit kan zijn een ontslag advocaat, een echtscheiding advocaat, een advocaat voor contractenrecht, een advocaat voor bedrijfsovername, een advocaat voor ondernemingsrecht, een advocaat voor huurrecht, vastgoed, franchise, incasso of mediation. Wij hebben in de advocaten op verschillende rechtsgebieden in huis en zij staan voor u klaar.

Daarnaast houden wij ons goed bereikbaar voor onze cliënten en vinden wij dat goed persoonlijk contact net zo belangrijk is als het afleveren van goed werk. Ook dat hoort bij hetgeen u van uw advocaat mag verwachten.

Wij richten ons uitsluitend op uw belang. Met 15 medewerkers staan wij voor uw zaak. En daar kan niemand omheen.

Wij zijn als advocatenkantoor gevestigd in zowel Utrecht, als Dordrecht en Den Bosch, maar werken ook landelijk!

Wij werken voor zowel ondernemers als non-profit organisaties en particulieren. Ongeacht waar deze zijn gevestigd en dus ook buiten Utrecht, Dordrecht of ’s Hertogenbosch. En ongeacht of het nu een zakelijk geschil of een privé kwestie betreft. Tezamen met u gaan wij voor beste resultaat.

Onze tarieven zijn vast maar variëren per rechtsgebied, per advocaat. Onder omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Graag lichten wij dit telefonisch, of tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren, nader aan u toe.

Wilt u meer weten wat wij voor u of voor uw zaak kunnen betekenen? Mail dan uw vraag of bel tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Op dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur.

Onze vestigings adressen in Utrecht en Den Bosch zijn de volgende:

Advocaten Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Advocaten Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Advocaten Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

————————–