Juridische hulp bij ontslag

Wat kunnen wij als Ontslag advocaat – of beter gezegd: uw Ontslag advocaat  – nu precies voor u doen?

Bel ons daarvoor nu tegen lokaal tarief op 030 252 35 20 of  – tot 22.00 uur – tegen lokaal tarief 030 252 35 20.  Ons eerste telefonische advies is geheel kosteloos.

Verder nog de volgende informatie.

Ongeacht of u werkgever of werknemer bent, geldt in beide gevallen dat een ontslag meestal staat of valt met de dossier opbouw. Kan de werkgever aantonen dat de werknemer meermaals is gewaarschuwd voor het hem verweten gedrag? Kan de werknemer aantonen dat hij meermaals bij werkgever heeft verzocht om ondersteuning? En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Bij de opbouw van een ontslag dossier, of nu juist de opbouw van een ‘tegen dossier’  helpen wij u graag als Ontslag advocaat.

Nog twee voorbeelden. Bij het een ontslag op staande voet is van het grootste belang dat de werknemer precies en bovendien onmiddellijk te horen krijgt om welke reden, of redenen, hij wordt ontslagen. Deze redenen kunnen naderhand niet meer worden aangevuld. Maar wat nu indien u meerdere reden hebt voor het ontslag, terwijl altijd de kans bestaat dat u daarvan maar enkele kunt bewijzen. Hoe moet de ontslagbrief er dan uitzien? Of het geval dat  de werkgever een wel zeer ernstig vermoeden heeft dat de werknemer zich schuldig heft gemaakt aan een dringende reden voor ontslag op staande voet (bijvoorbeeld diefstal) maar nog even niets kan bewijzen omdat daarvoor nader onderzoek nodig is. Moet hij de werknemer dan toch nog toelaten op zijn arbeidsplaats?

Al deze, maar ook alle andere vragen op arbeidsrechtelijk terrein, kunnen wij als Ontslag advocaat te Utrecht en Den Bosch beantwoorden.

En dat doen wij graag als uw ATM Ontslag advocaat / arbeidsrecht advocaten!

Mocht u omtrent het voorgaande nog vragen hebben kunt u altijd kosteloos contact opnemen met ATM Arbeidsrecht Juristen Utrecht, ATM Arbeidsrecht Juristen Dordrecht of ATM Arbeidsrecht Juristen Den Bosch.

Voor hulp bij ontslag: bel ons nu tegen lokaal tarief of maak gebruik van bovenstaande button om uw vraag direct te stellen.Daarvoor brengen wij u geen kosten in rekening.

Onze kantoor adressen zijn de volgende:

HULP BIJ ONTSLAG Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

HULP BIJ ONTSLAG  Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

HULP BIJ ONTSLAG Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

ATM Advocaten heeft de juiste Ontslag advocaat voor zowel werkgevers als werknemers.