Opstellen / Beoordelen Algemene Voorwaarden

U wilt uw algemene voorwaarden opstellen of laten beoordelen en u zoekt daarvoor een advocaat? Een advocaat overeenkomstenrecht met ervaring op het terrein van algemene voorwaarden?

Bel ons dan nu op 030 252 35 20 of  – tot 22.00 uur – tegen lokaal tarief 030 252 35 20. Ons eerste advies is geheel kosteloos.

ATM Advocaten biedt u een team van een ervaren en deskundige advocaten. Advocaten die snel begrijpen waar het over gaat en wat er moet gebeuren.

Wij bieden u specialisten. Dit kan zijn een advocaat voor contractenrecht, ontslag advocaat, een echtscheiding advocaat, een advocaat voor overeenkomstenrecht, een advocaat voor bedrijfsovername, een advocaat voor ondernemingsrecht, een advocaat voor huurrecht, vastgoed, franchise, incasso of mediation. Wij hebben de advocaten in huis en zij staan voor u klaar.

Wij zijn een relatief jong advocatenkantoor dat van uit Utrecht in korte tijd is uitgegroeid tot een advocatenkantoor met een omvang van 15 medewerkers. En dat is niet voor niets. Wij hebben meerdere advocaten met verschillende juridische specialisaties in huis, zowel in Utrecht, Dordrecht als Den Bosch. Wij houden ons goed bereikbaar voor onze cliënten en wij vinden dat goed persoonlijk contact net zo belangrijk is als het afleveren van goed werk. Dit hoort bij hetgeen u van uw advocaat mag verwachten.

Wij zijn als advocatenkantoor gevestigd in zowel Utrecht, als Dordrecht en Den Bosch, maar werken landelijk.

Wij als advocaten werken voor zowel ondernemers als non-profit organisaties en particulieren. Ongeacht waar deze zijn gevestigd en ongeacht of het nu een zakelijk geschil of een privé kwestie betreft.

Wij als advocaten richten ons uitsluitend op uw belang. Met 15 medewerkers staan wij voor uw zaak. En daar kan niemand omheen.

Onze tarieven zijn vast maar variëren per rechtsgebied, per advocaat. Onder omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Graag lichten wij dit telefonisch, of tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren, nader aan u toe.

Wilt u meer weten wat wij voor u of voor uw zaak kunnen betekenen? Hebt u nu vragen over algemene voorwaarden? Mail dan uw vraag of bel ons tegen lokaal tarief op 030 252 35 20. Op dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur.

Ons kantooradres in Utrecht en Den Bosch is de volgende:

Advocaten Contract- / Overeenkomstenrecht Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Advocaten Contract- / Overeenkomstenrecht Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Advocaten Contract- / Overeenkomstenrecht Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82