Overeenkomst advocaat / advies – opstellen – beoordelen – procederen

Overeenkomst / contractrecht / wanprestatie / contractbreuk

U zoekt een specialist advocaat overeenkomst / contract / wanprestatie / contractbreuk.

Bel dan nu tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Op dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur.

Laat ons hiermee beginnen, dat u ons altijd kunt bellen op onderstaand telefoonnummer voor een eerste kosteloos juridisch advies. Ook over contractbreuk. U kunt dat bovendien doen tot 22.00 ’s avonds.

TEAM Advocaten biedt u een team van een ervaren en deskundige advocaat. Advocaat die snel begrijpen waar het over gaat en wat er moet gebeuren. En dus ingeval van een overeenkomst / een contract / wanprestatie / contractbreuk.

Wij bieden u specialisten.

Wij zijn een relatief jong advocaatkantoor dat van uit Utrecht in korte tijd is uitgegroeid tot een advocaatkantoor met een omvang van 15 medewerkers. En dat is niet voor niets. Wij hebben meerdere advocaat met verschillende juridische specialisaties in huis, zowel in Utrecht, Dordrecht als Den Bosch. Wij houden ons goed bereikbaar voor onze cliënten en wij vinden dat goed persoonlijk contact net zo belangrijk is als het afleveren van goed werk. Dit hoort bij hetgeen u van uw advocaat mag verwachten.

Wij zijn als advocaatkantoor gevestigd in zowel Utrecht, als Dordrecht en Den Bosch, maar werken ook landelijk!

Wij als advocaat werken voor zowel ondernemers als non-profit organisaties en particulieren. Ongeacht waar deze zijn gevestigd en dus ook buiten Utrecht, Dordrecht of ’s Hertogenbosch. En ongeacht of het nu een zakelijk geschil of een privé kwestie betreft.

Wij als advocaat richten ons uitsluitend op uw belang. Met 15 medewerkers staan wij voor uw zaak. En daar kan niemand omheen.

Gezamenlijk gaan wij voor beste resultaat, zowel in Utrecht, Dordrecht als Den Bosch.

Onze tarieven zijn vast maar variëren per rechtsgebied, per advocaat. Onder omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Graag lichten wij dit telefonisch, of tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren, nader aan u toe.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen omtrent overeenkomst / contract, wanprestatie en contractbreuk? Mail dan uw vraag of bel tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Op dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur.

Onze vestigingsadressen in Utrecht en Den Bosch zijn de volgende:

TEAM Advocaten overeenkomst / contract en contractbreuk Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

TEAM Advocaten overeenkomst / contract en contractbreuk Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

TEAM Advocaten overeenkomst / contract en contractbreuk Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

TEAM Advocaten overeenkomst advies – opstellen – beoordelen – procederen