Vacature advocaat

Over ons

TEAM Advocaten is een jong en dynamisch kantoor dat meer dan 15 jaar bestaat. TEAM Advocaten richt zich op de civiele advies- en procespraktijk. Wij werken met een team van 15 medewerkers voor een verscheidenheid aan cliënten (profit/non profit en particulieren) en zijn vanwege uitbreiding van de praktijk nu op zoek naar een civilist die de nodige advies- en proces ervaring en/of ervaring in de rechtshulp verlening heeft opgedaan Ervaring op gebied van de overnamepraktijk strekt tot de aanbeveling.

Over jou

Wij zoeken een enthousiaste, ambitieuze collega die zich thuis voelt in de commerciële no-nonsense advocatuur. Wij hebben voor jou in de aanbieding een plezierige werksfeer, sportieve collega’s die gaan voor de winst en vaste externe adviseurs met wie we nauw samenwerken. Uitdagend werk voor interessante klanten ligt op je te wachten. Er wordt gewerkt vanuit de hoofdvestiging te Utrecht in Stadion Galgenwaard. Het betreft een fulltime functie (40 uur).

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie over ons kantoor verwijzen we naar onze website: www.teamadvocaten.nl, of bel met Tom van den Kieboom: Marijn Geuze, of Ernst Ligthart (030 2523520) Jouw reactie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Share this job posting

You decide how to proceed!

Send us a message To vacancies