Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Bent u op zoek naar een echtscheiding advocaat? TEAM Advocaten staat u graag terzijde, Wij zijn landelijk werkzaam.

Als echtscheiding advocaten, weten wij dat het einde van een huwelijk niet alleen een emotionele, maar ook een zakelijke en juridische afwikkeling kent.

Vaak verschuift de zakelijke en juridisch afwikkeling naar de achtergrond omdat onze cliënten nog te druk bezig zijn met hun emotionele afwikkeling. Daar is niets mis mee, zolang wij naast hen staan als advocaat. Want inmiddels gebeurt er van alles. Er moeten regelingen worden getroffen voor de kinderen, de zaken moeten worden verdeeld, de ex partner moet mogelijk een straatverbod krijgen, ga zo maar door. Wij hebben daarmee veel ervaring.

Voor alle belangrijke beslissingen die op dat moment, en bovendien binnen zeer korte tijd genomen moeten worden, hebt u een advocaat nodig die u begrijpt en weet wat u wil, maar die vooral het overzicht houdt en de juridische zaken goed voor u afwikkelt. Een advocaat die bovendien goed aanvoelt wanneer nu eens niet met de vuist op tafel geslagen moet worden maar beter in goed onderling overleg gezocht kan worden naar een regeling waar iedereen zich in kan vinden.

Bij al deze voor u zeer belangrijke beslissingen staat wij u graag terzijde.

Dus, zoekt u een ervaren echtscheiding advocaat, of mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen hebben, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze echtscheiding advocaten  op 030 252 35 20. U krijgt direct een echtscheidingsadvocaat te spreken. Een eerste telefonisch advies is altijd kosteloos.

Wilt u langskomen? Onze kantooradressen zijn de volgende:

Echtscheiding Advocaat Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Echtscheiding Advocaat Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Echtscheiding Advocaat Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82