Scheiding koophuis

U gaat scheiden en u zoekt een ervaren en deskundige scheiding advocaat die uw scheiding begeleidt en zo nodig ook hard voor u kan optreden in een scheiding procedure? Dan zijn wij uw echtscheiding advocaat!

Als scheiding advocaat in Utrecht en scheiding advocaten in Dordrecht en Den Bosch weten wij dat het einde van een huwelijk niet alleen een emotionele, maar ook een zakelijke en juridische afwikkeling kent. Wij hebben daar als advocaat de nodige ervaring mee.

Vaak verschuift de zakelijke en juridisch afwikkeling naar de achtergrond omdat onze cliënten nog te druk bezig zijn met hun emotionele afwikkeling. Daar is niets mis mee, ten minste zolang wij naast hen staan als scheiding advocaat.

Want inmiddels gebeurt er van alles. Er moeten regelingen worden getroffen voor de kinderen, de zaken moeten worden verdeeld, de ex partner moet mogelijk een straatverbod krijgen, en ga zo maar door.

Voor alle belangrijke beslissingen die op dat moment binnen zeer korte tijd genomen moeten worden hebt u een scheiding advocaat nodig die u begrijpt, weet wat u wil, maar die vooral het overzicht houdt en de juridische zaken goed voor u afwikkelt.

Een scheiding advocaat die bovendien goed aanvoelt wanneer nu eens niet met de vuist op tafel  moet worden geslagen maar beter in goed onderling overleg gezocht kan worden naar een regeling waar iedereen zich in kan vinden.

Bij al deze voor u zeer belangrijke beslissingen staat ATM scheiding advocaten u graag terzijde. Niet alleen in Utrecht en Den Bosch, waar wij zijn gevestigd, maar ook landelijk!

Dus, zoekt u een ervaren scheiding advocaat, of mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen hebben aan onze scheiding advocaten, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze advocaat scheiding Utrecht en onze scheiding advocaten Dordrecht en Den Bosch.

Mocht u over scheiding en/of alimentatie en/of omgangsregeling vragen hebben kunt u altijd kosteloos contact opnemen met ATM scheiding advocaat Utrecht, ATM scheiding advocaat Dordrecht of ATM scheiding advocaat Den Bosch.

Onze scheiding advocaten beantwoorden uw vragen graag!

Bel ons nu tegen lokaal tarief op 030 252 35 20 of maak gebruik van bovenstaande button om uw vraag direct te stellen. Daarvoor brengen wij u geen kosten in rekening.

Onze vestigings adressen zijn de volgende:

Scheiden Advocaat Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Scheiden Advocaat Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Scheiden Advocaat Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

ATM scheiding advocaten. De juiste advocaat voor echtscheiding.