Arbeidsrecht


Maakt jouw verzoek tot ontbinding van je arbeidsovereenkomst kans op toewijzing door de rechtbank? Hoe zal er in een hoger beroep over worden geoordeeld? Zit een toekenning van een aanvullende (billijke) vergoeding erin en hoe wordt deze berekend? Allemaal vragen waar jij tegenaan kunt lopen en waar TEAM Advocaten je graag bij ondersteunt.

Doelgerichte benadering

Wij hebben ruime proceservaring binnen het arbeids- en ambtenarenrecht, zowel bij rechtbanken als gerechtshoven. Ervaring waar jij van profiteert bij een geschil over een concurrentiebeding, ontslag van een bestuurder van een vennootschap of directeur van een stichting, overgang van een onderneming of een disciplinaire sanctie. Stuk voor stuk onderwerpen waar onze kennis van het recht en onze doelgerichte benadering, gebaseerd op proceservaring, meerwaarde biedt. Jouw maximale schikkingsresultaat staat voorop.

Zoek je een advocaat die voortvarend en betrokken op het door jou gestelde doel afgaat, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hoe lastig het arbeidsrecht ook lijkt, elke zaak kan worden teruggebracht tot een toetsing van redelijkheid en billijkheid. Laat dat maar aan ons over.

TEAM Advocaten: (met) recht op je doel af.