Joop M. Deveer

Advocaat

Mijn naam is Joop Deveer, een ervaren en bevlogen allround advocaat. Ik wil graag een sparringpartner zijn voor mijn cliënten en overzie snel belangen en risico’s. Ik ben vastberaden en sportief, zowel zakelijk als privé. Betrokken en altijd doelgericht. Kenmerkend voor mijn werkwijze is een probleem snel doorgronden, zoeken naar oplossingen en dat vertalen in concrete acties voor mijn cliënten.

Naast mijn jarenlange ervaring als advocaat -ik ben beëdigd in 1989- behoort mijn werk als voorzitter van de geschillen- en klachtencommissie van de NCA en als lid van de Raad van Toezicht van Tivoli/Vredenburg tot mijn bagage.

Mijn basis legde ik in de algemene praktijk en inmiddels sta ik cliënten bij in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contracten- en verbintenissenrecht. Naast mijn adviespraktijk heb ik veel procesrechtelijke ervaring in civielrechtelijke en bestuursrechtelijke procedures en in geschillen zoals samenwerkings-, aandeelhouders-, arbeids-, huur-, vastgoed- en bouwgeschillen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heb ik dit rechtsgebied geregistreerd:

  • Burgerlijk procesrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

BEDREVEN, BETROKKEN EN BETROUWBAAR