Sabrina Verzaal

Advocaat

Mijn naam is Sabrina Verzaal en ik ben in 2012 als advocaat beëdigd in Amsterdam na het afronden van mijn Master privaatrecht. Voor die tijd ben ik als juridisch secretaresse, administratief medewerker en juridisch medewerker werkzaam geweest bij een advocatenkantoor te Amstelveen. Ook haalde ik een Bachelor management, economie & recht.

Ik heb jarenlange ervaring binnen de advies- en procespraktijk voor zowel ondernemers als particulieren, met de focus op het arbeidsrecht, huurrecht, algemeen verbintenissenrecht en incasso’s. Mijn werkwijze kenmerkt zich voornamelijk als hands on. Ik ben praktisch ingesteld en ga altijd voor het best haalbare resultaat, voor cliënten die ik binnen en buiten de rechtszaal vertegenwoordig. De topsportmentaliteit die ik in mijn jeugd, als ritmisch gymnaste bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie, heb opgedaan komt daarbij goed van pas.

Het rechtsgebied dat ik in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heb geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

BEDREVEN, BETROKKEN EN BETROUWBAAR