Xander Woodhouse

Advocaat & partner

Mijn naam is Xander, ik ben advocaat en partner bij TEAM Advocaten. Na afronding van mijn rechtenstudie (cum laude) in Utrecht en Canada, heb ik mij volledig toegelegd op het adviseren en procederen in privaatrechtelijke geschillen. Als procesadvocaat voer ik regelmatig rechtszaken bij rechtbanken, gerechtshoven en arbitrage-instituten.

Na een brede juridische achtergrond heb ik mij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht (aandeelhoudersgeschillen, bestuurdersaansprakelijkheid, enquêteverzoeken bij de Ondernemingskamer) en geschillen die zich afspelen binnen het vastgoed (bouw- en appartementsrecht).

Als ondernemer, non-profit organisatie of particuliere cliënt profiteer je van mijn ruime (proces)ervaring, korte lijnen en heldere aanpak. Het geeft mij veel voldoening om met creativiteit een conflict op te lossen en onzekerheid te beëindigen. Het komt daarbij altijd aan op maatwerk.

Ik sta in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

BEDREVEN, BETROKKEN EN BETROUWBAAR