Xander Woodhouse

Advocaat & partner

Mijn naam is Xander en ik heb mijn rechtenstudie gevolgd in Utrecht en Canada. Nadat ik cum laude ben afgestudeerd, heb ik mij volledig toegelegd op het adviseren en procederen in privaatrechtelijke geschillen.

Er zijn met name drie vlakken waarop ik je bij een conflict van dienst kan zijn. Om te beginnen het aansprakelijkheids- en (internationaal) handelsrecht, waaronder franchise-, agentuur- en distributieovereenkomsten. Ten tweede het ondernemingsrecht, waaronder aandeelhoudersgeschillen, kwesties over bestuurdersaansprakelijkheid en bedrijfsovernames. En tot slot vastgoed, waaronder appartements-, huur- en bouwrecht.

Als ondernemer, non-profit organisatie of particuliere cliënt profiteer je van mijn ruime (proces)ervaring, korte lijnen en heldere aanpak. Creativiteit in een zaak leggen om een conflict op te lossen en onzekerheid te beëindigen, geeft mij veel voldoening. Door de grote verscheidenheid aan mensen binnen mijn praktijk komt het altijd aan op maatwerk.

Ik sta in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

BEDREVEN, BETROKKEN EN BETROUWBAAR