Xander Woodhouse

Advocaat & partner

Mijn naam is Xander en ik heb mijn rechtenstudie gevolgd in Utrecht en Canada. Nadat ik cum laude ben afgestudeerd, heb ik mij volledig toegelegd op het adviseren en procederen in privaatrechtelijke geschillen. Als procesadvocaat voer ik regelmatig rechtszaken bij rechtbanken, gerechtshoven en diverse arbitrage-instituten.

Er zijn met name drie vlakken waarop ik je bij een conflict van dienst kan zijn.
Om te beginnen binnen het ondernemingsrecht, zoals bij aandeelhoudersgeschillen, conflicten over bestuurdersaansprakelijkheid en enquêteverzoeken bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. Ten tweede het aansprakelijkheids- en (internationaal) handelsrecht, waaronder franchise-, agentuur- en distributieovereenkomsten. En tot slot vastgoed, waaronder appartements-, huur- en bouwrecht.

Als ondernemer, non-profit organisatie of particuliere cliënt profiteer je van mijn ruime (proces)ervaring, korte lijnen en heldere aanpak. Het geeft mij veel voldoening om met creativiteit een conflict op te lossen en onzekerheid te beëindigen. Het komt daarbij altijd aan op maatwerk.

Ik sta in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden:

  • Ondernemingsrecht
  • Vastgoedrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

BEDREVEN, BETROKKEN EN BETROUWBAAR