Advocaten Utrecht

U zoekt advocaten in Utrecht. Wij zijn gevestigd in Utrecht, maar opereren ook landelijk.

Onze advocaten zijn werkzaam op het terrein van arbeidsrecht (ontslag)echtscheiding en alimentatie (personen en familierecht), contractbreuk en wanprestatie (overeenkomstenrecht), bedrijfsovername (ondernemingsrecht), huurrecht, appartementsrechten, bouwrecht (vastgoed), gezondheidsrecht,  franchise, incasso en mediation. Kijk voor onze aandachtsgebieden ook in de linkerkolom onze homepage (www.atmadvocaten.nl) in de rubriek ‘Meest gezocht’.

Wij zijn een relatief jong advocatenkantoor dat in korte tijd vanuit Utrecht  is uitgegroeid tot een team van 15 medewerkers met verschillende specialisaties.

Wij treden op voor zowel, ondernemers als non-profit organisaties, verenigingen en particulieren.

Onze tarieven zijn vast maar variëren per rechtsgebied, per advocaat. Onder omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Graag lichten wij dit telefonisch, of tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze advocatenkantoren, nader aan u toe.

Wilt u meer weten wat wij als advocatenkantoor voor u of voor uw zaak kunnen betekenen? Mail dan uw vraag of bel ons in Utrecht op 030 252 35 20 of – tot 22.00 uur – 030 252 35 20.

Ons kantoor adres in Utrecht is:

TEAM Advocaten Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41