Over ons

In februari 2004 ziet ATM (Arnold, Tom, Marijn) Advocaten het levenslicht. De oprichters, afkomstig van grote advocatenkantoren, beginnen een eigen kantoor met als doel op een leuke, no-nonsense manier de commerciële advocatuur te bedrijven. Wars van vergaderen bijvoorbeeld, en vanuit een bijzondere locatie: stadion Galgenwaard in Utrecht.

Het kantoor groeit snel en heeft op enig moment een omvang van twaalf advocaten en vier medewerkers op het secretariaat, waarvan Henriëtte jarenlang onze steun en toeverlaat is geweest. Advocaten komen en gaan, soms begint iemand voor zichzelf, een ander switcht naar de rechtelijkere macht of een opleidingsinstituut. Wij zien het als positief dat slechts een enkeling overstapt naar een ander advocatenkantoor.

Een heftige gebeurtenis is het plotselinge overlijden van Arnold in 2016. Onze praktijk staat even volledig op zijn kop. Kort daarna verbindt Ernst zich aan ons en veranderen wij onze naam naar TEAM Advocaten. Als een van de eerste kantoren in Nederland delen wij onze kennis via blogs en vlogs en dat doen wij nog steeds.

Het team van TEAM Advocaten in overleg

In 2023 gaat TEAM Advocaten samen met Van Odijk Advocaten, een Utrechts kantoor dat in 1977 is opgericht door Arnold van Odijk. Zijn ‘A’ plus de ‘M’ van Marsja passen naadloos in de naam van ons kantoor.

Wat ons bindt, is de wil en gedrevenheid om het beste uit een zaak te halen. Wij staan altijd klaar voor onze cliënten en blijven fit en scherp door er af en toe even uit te stappen voor een vakantie, potje tafelvoetbal of padel. Ontspanning na inspanning, zodat we er daarna weer vol tegenaan kunnen.

Joop van TEAM Advocaten aan het bellen met een cliënt

Missie & aanpak

De advocatuur op een informele wijze toegankelijk maken. Dat is sinds onze oprichting in 2004 het doel van TEAM Advocaten. Wij delen onze kennis via artikelen en vlogs.

In onze aanpak staat de vertrouwensrelatie met jou als cliënt voorop. Wij kunnen alleen iets voor je bereiken, wanneer we gevoelsmatig en analytisch op één lijn zitten. Is dat niet zo en is je bewijspositie wankel, dan zullen wij dat ook aangeven. Naar de mond praten, daar doen wij niet aan. Resultaatgericht samenwerken, dat wel.

Wij brengen in kaart wat je drijfveren zijn en wat je wilt bereiken. Daarna bepalen wij de strategie om naar het gewenste resultaat toe te werken. Teamwork is daarbij essentieel. Wij willen elk persoonlijk en werkgerelateerd detail van je horen, alles wat relevant kan zijn. Dat brengt ons in de juiste positionering voor het laten slagen van jouw onderhandeling, procedure of andere kwestie.

Xander van TEAM Advocaten op weg naar het kantoor in Utrecht

Wat cliënten van ons zeggen

Lees de recensies van onze cliënten.

Persoonlijk en zakelijk

Op een persoonlijke manier geven ze zakelijk en helder advies. Typerend is hun grote vakkundigheid en scherpte. Het is prettig samenwerken met hen.

Laura van der Leden
Finance Manager

To-the-point

De dienstverlening was terzake kundig en to-the-point. De communicatie was helder en het persoonlijke contact zeer prettig.

O
Operational Manager
Crewmasters

Volle tevredenheid

Keurige ontvangst, heldere adviezen, goede communiatie. Tweemaal gebruik gemaakt van dit kantoor, beide keren tot volle tevredenheid.

G
Gerrit & Annie De Bruin