Jurist Verbintenissen recht

Verbintenissenrecht jurist / Jurist verbintenissenrecht

U zoekt een specialist jurist contractenrecht. Een jurist verbintenissenrecht, wanprestatie en contractbreuk, .

Bel onze jurist verbintenissenrechtdan nu tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Op dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur.

ATM Juristen biedt u een team van een ervaren en deskundige verbintenissenrecht juristen. Juristen die snel begrijpen waar het over gaat en wat er moet gebeuren. En dus ook in het geval van verbintenissenrecht, wanprestatie en contractbreuk.

Wij zijn een relatief jong juristenkantoor dat van uit Utrecht in korte tijd is uitgegroeid tot een juristenkantoor met een omvang van 15 medewerkers. En dat is niet voor niets. Wij hebben meerdere juristen met verschillende juridische specialisaties in huis, zowel in Utrecht, Dordrecht als Den Bosch. Wij houden ons goed bereikbaar voor onze cliënten en wij vinden dat goed persoonlijk contact net zo belangrijk is als het afleveren van goed werk. Dit hoort bij hetgeen u van uw jurist mag verwachten.

Wij zijn als verbintenissenrecht  jurist gevestigd in zowel Utrecht, als Dordrecht en Den Bosch, maar werken ook landelijk!

Wij werken als verbintenissenrecht  jurist werken voor zowel ondernemers als non-profit organisaties en particulieren. Ongeacht waar deze zijn gevestigd en dus ook buiten Utrecht, Dordrecht of ’s Hertogenbosch. En ongeacht of het nu een zakelijk geschil of een privé kwestie betreft.

Wij als verbintenissenrecht  jurist richten ons uitsluitend op uw belang. Met 15 medewerkers staan wij voor uw zaak. En daar kan niemand omheen.

Gezamenlijk gaan wij voor beste resultaat, zowel in Utrecht, Dordrecht als Den Bosch.

Onze tarieven zijn vast maar variëren per rechtsgebied, per jurist. Onder omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Graag lichten wij dit telefonisch, of tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren, nader aan u toe.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen omtrent verbintenissenrecht, wanprestatie en contractbreuk? Mail dan uw vraag of bel tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening. Op dit telefoonnummer zijn wij bereikbaar tot 22.00 uur.

Onze vestigingsadressen in Utrecht en Den Bosch zijn de volgende:

Juristen  Verbintenissenrecht, wanprestatie en contractbreuk, Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Juristen Verbintenissenrecht, wanprestatie en contractbreuk, Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Juristen Verbintenissenrecht, wanprestatie en contractbreuk, Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82