Advocaat echtscheiding Utrecht

Echtscheiding advocaat Utrecht.

Wilt u scheiden of wordt u geconfronteerd met een echtscheiding en zoekt u een echtscheidingsadvocaat in Utrecht? Bel dan ons kantoor op 030 252 35 20 en u krijgt direct een advocaat echtscheiding aan de telefoon.  Een eerste telefonisch advies is vanzelfsprekend kosteloos.

Als advocaat echtscheiding weten wij dat het einde van een huwelijk niet alleen een emotionele, maar ook een zakelijke en juridische afwikkeling kent en dat bovendien noodzakelijk kan zijn om snel en adequaat in te grijpen. Wij hebben daar de nodige ervaring mee.

Vaak verschuift de zakelijke en juridisch afwikkeling naar de achtergrond omdat onze cliënten nog te druk bezig zijn met hun emotionele afwikkeling. Maar inmiddels gebeurt er van alles. Er moeten regelingen worden getroffen voor de kinderen, de zaken moeten worden verdeeld, de ex partner moet mogelijk een straatverbod krijgen, en ga zo maar door.

Voor alle belangrijke beslissingen die op dat moment binnen zeer korte tijd genomen moeten worden hebt u een advocaat echtscheiding nodig die u begrijpt, weet wat u wil, maar die vooral het overzicht houdt en de juridische zaken goed voor u afwikkelt.

Een advocaat die bovendien goed aanvoelt wanneer nu eens niet met de vuist op tafel geslagen moet worden maar beter in goed onderling overleg gezocht kan worden naar een regeling waar iedereen zich in kan vinden.

Bij al deze voor u zeer belangrijke beslissingen staat onze advocaten echtscheiding u terzijde. Niet alleen in Utrecht, maar ook in Dordrecht en Den Bosch, en onder omstandigheden ook landelijk!

Dus, zoekt u een ervaren advocaat echtscheiding, of mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen hebben, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze advocaten.

Advocaat Echtscheiding Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Advocaat Echtscheiding Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Advocaat Echtscheiding Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82