Advocatenkantoor Dordrecht

ATM Advocaten is uw advocatenkantoor in Dordrecht.

Ook in Dordrecht moet u kunnen rekenen op een ervaren en deskundig advocatenkantoor. Een Advocatenkantoor dat direct begrijpt waar het om draait, dat u optimaal kan bijstaan. En niet te vergeten, dat in Dordrecht goed bereikbaar is.

Bent u op zoek naar een ontslag advocaat, een echtscheidingsadvocaat, een advocaat voor contractenrecht, voor bedrijfsovername of voor incasso, enz. In Dordrecht hebben wij de juiste advocaat in huis en zij staan voor u klaar!

Wij zijn een relatief jong advocatenkantoor dat vanuit Utrecht in korte tijd is uitgegroeid tot een omvang van 15 medewerkers. En niet voor niets. Wij hebben meerdere specialisaties in huis, wij houden ons goed bereikbaar voor onze cliënten en wij vinden dat goed persoonlijk contact net zo belangrijk is als het afleveren van goed werk.

Ons advocatenkantoor in Dordrecht is telefonisch tot 22.00 uur bereikbaar op onderstaand nummer.

Wij werken voor zowel ondernemers als non-profit organisaties en particulieren. Ongeacht waar deze zijn gevestigd, dus ook buiten Dordrecht, en ongeacht waar het om gaat. Dit kan zijn een zakelijke geschil of een privé kwestie. Wij richten ons uitsluitend op uw belang. En met 15 medewerkers staan wij voor uw zaak. En daar kan niemand omheen.

Gezamenlijk gaan wij voor beste resultaat.

Onze tarieven zijn vast maar variëren per rechtsgebied. Onder omstandigheden zijn vaste prijsafspraken mogelijk. Graag lichten wij dit telefonisch, of tijdens een persoonlijk gesprek op een van onze kantoren, nader aan u toe.

Wilt u meer weten wat wij voor u of uw zaak kunnen betekenen?
Mail dan uw vraag of bel tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20.

Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

In Dordrecht zijn wij gevestigd aan de Johan de Wittstraat 39.
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73