Bezwaar tegen uw Ontslag

Wilt u bezwaar tegen uw ontslag maken? Wilt u daarbij advies en hulp? Wij als ontslag en arbeidsrecht advocaten staan u graag terzijde bij het opstellen van het bezwaar tegen uw ontslag.

Allereerst is van groot belang om tegen een ontslag op tijd bezwaar te maken. Voor elk bezwaar is in de wet een uiterste termijn vastgesteld waarbinnen het bezwaar moet zijn gemaakt. Zo geldt bijvoorbeeld, dat bij ziekte binnen twee maanden bezwaar moet zijn gemaakt (‘officieel’ gezegd: de verrnietigbaarheid van het ontslag moet zijn ingeroepen). Maar in andere gevallen geldt weer de ‘gewone’ termijn van zes maanden.

Bovendien geldt er misschien wel een ontslagverbod of gelden andere bijzondere regels. Zijn de feiten waarom u wordt of reeds bent ontslagen wel tijdig en voldoende duidelijk aan u medegedeeld. En kloppen die feiten ook? Zijn die feiten wel bewezen? En zoja, leveren die feiten dan ook een reden op voor ontslag?

Kort om, vragen te over. Bij een arbeidsconflict is het daarom altijd verstandig om advies te vragen bij een deskundige.

Wij als arbeidsrecht advocaat (ontslag advocaat), gevestigd in zowel Utrecht en Den Bosch, zijn specialist in het maken van bezwaar tegen ontslag.

Wij adviseren u als arbeidsrecht en ontslag advocaat graag omtrent de bij ontslag in acht te nemen regels.

Mocht u bezwaar willen maken tegen uw ontslag kunt u altijd kosteloos contact opnemen met onze Arbeidsrecht Advocaat Utrecht, danwel onze Arbeidsrecht Advocaat Dordrecht of onze Arbeidsrecht Advocaat Den Bosch.

Wij horen graag van u!

Bel ons nu tegen lokaal tarief op 030 252 35 20 of maak gebruik van bovenstaande button om uw vraag direct te stellen. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Wilt u ons bezoeken kan ook dat altijd. Onze vestigings adressen zijn de volgende:

Arbeidsrecht Advocaat (Ontslag advocaat) Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Arbeidsrecht Advocaat (Ontslag Advocaat) Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Arbeidsrecht Advocaat (Ontslag Advocaat) Den Bosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

ATM Advocaten heeft de juiste ontslag en arbeidsrecht advocaat voor zowel werkgever als werknemer.