Incassopraktijk


Klanten die niet betalen, voor ondernemers is het een last en een zorg. Herinneringen, telefonisch contact, aanmaningen… je hebt alles geprobeerd maar niets helpt. Kom dan naar TEAM Advocaten.

Het incasseren van vorderingen behoort al decennia tot onze specialisaties. En waar deurwaarders en incassobureaus zijn bevoegd tot het aanhangig maken van vorderingen tot € 25.000, kan TEAM Advocaten je voor elke vordering bijstaan en bieden wij meer rechtsmaatregelen aan.

Strategisch te werk

Werkten je herinneringen en aanmaningen niet? Een sommatiebrief vaak wel, dus dat is ons eerste wapen in de strijd. Daarna kunnen we overgaan tot beslaglegging. Het overwegen waard bij vorderingen met veel geldelijk belang, wanneer het vrijwel zeker is dat het beslag doel treft. Blijft je debiteur weigeren te betalen en staan er meer schuldeisers in de rij, dan kunnen we een faillissementsaanvraag indienen.

Dankzij onze efficiënte werkwijze bieden wij onze incassodiensten aan tegen concurrerende uurtarieven. Voor opdrachtgevers die regelmatig faillissement van debiteuren aanvragen, maken wij graag heldere afspraken over de gewenste werkwijze en gereduceerde tarieven of vaste prijzen.

Jouw gedegen partner

Ons kantoor is lid van de vereniging voor incasso- en procesadvocaten (VIA) met strenge opleidingseisen voor ons vakgebied. Bij advocaten is er, anders dan bij incassobureaus, toezicht door de Orde van Advocaten. Wij hebben een deskundig incassoteam voor je klaarstaan met Saskia Eringaard als vaste contactpersoon, samen met je incasso-advocaat.

Alleen een incasso-advocaat heeft alle maatregelen ter beschikking om succesvol te incasseren. Minnelijk of gerechtelijk, wij kunnen direct de juiste maatregel voor je nemen om je vordering veilig te stellen.

TEAM Advocaten: (met) recht op je doel af.

Specialisten in dit rechtsgebied