MKB Advocaten / vaste prijs ontslag zaak!

ATM Advocaten maakt mogelijk om voor een vaste prijs (een vast tarief) van één bruto maandsalaris uw ontslag / arbeidszaak op deskundige wijze te begeleiden.

Voor werkgevers en werknemers die in een ontslagprocedure zitten, of dreigen te geraken, of voor werknemers die zeer recent ontslagen zijn, biedt TEAM Advocaten de mogelijkheid om op basis van een vaste prijsafspraak de juridische behandeling van uw zaak te verzorgen.

Het tarief voor het honorarium van TEAM Advocaten bedraagt één bruto maandsalaris (op fulltime basis) vermeerderd met de vaste salariscomponenten en vermeerderd met BTW en
6 % kantoorkosten.

Indien uw zaak aanknopingspunten biedt voor kans van slagen in of buiten een procedure, dan zal een van de arbeidsrechtadvocaten van ATM de juridische begeleiding verzorgen voor dit vaste tarief.

Verdient, of betaalt u bijvoorbeeld per maand € 3.000,00 bruto, vermeerderd met 8% vakantietoeslag aan salaris, dan bent u ervan verzekerd dat de kosten voor het honorarium maximaal € 3.000,00 plus BTW en 6% kantoorkosten zullen bedragen. Kosten die betaald moeten worden aan de rechtbank of een deurwaarder vallen hier buiten. Zo ook eventueel een hoger beroep procedure, of de mogelijkheid dat er meerdere procedures moeten worden gevoerd.

Zodoende weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Procedures die in aanmerking komen zijn bijvoorbeeld een ontbindingsprocedure bij de sector kanton; een procedure bij UWV Werkbedrijf; een procedure gericht op loondoorbetaling; een procedure die betrekking heeft op overtreding van het concurrentiebeding; een procedure gericht tegen ongelijke behandeling op de werkvloer; of een procedure over wijziging arbeidsvoorwaarden.

ATM Advocaten zal tevoren inschatten of uw zaak in aanmerking komt voor een dergelijke behandeling. Mocht dat zo zijn, dan wordt op deze basis van deze vaste vergoeding in behandeling genomen. Mocht dat niet zo zijn, bent u geen kosten verschuldigd. Aan het eventueel niet in behandeling nemen van een zaak kunnen geen rechten of aanspraken worden ontleend.

Mocht u op arbeidsrechtelijk gebied verdere vragen hebben kunt u altijd kosteloos contact opnemen met ATM Ontslag en Arbeidsrecht Advocaat Utrecht, ATM Ontslag en Arbeidsrecht Advocaat Dordrecht of ATM Ontslag en Arbeidsrecht Advocaat Den Bosch.

Bel ons nu tegen lokaal tarief op 030 252 35 20 of maak gebruik van bovenstaande button om uw vraag direct te stellen. Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Onze vestigings adressen zijn de volgende:

Ontslag en Arbeidsrecht Advocaten Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Ontslag en Arbeidsrecht Advocaten Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Ontslag en Arbeidsrecht Advocaten ’s Hertogenbosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

ATM Advocaten heeft de juiste ontslag en arbeidsrecht advocaat voor zowel werkgevers als werknemers.