Advocaten ondernemingsrecht Utrecht, Den Bosch

Sinds wij ons in 2004 in Utrecht, naderhand eveneens in Dordrecht en Den Bosch, hebben gevestigd als Ondernemingsrecht Advocaten mogen wij ons verheugen in een almaar toenemende cliënten portefeuille. De reden daarvoor is denken wij hierin gelegen, dat als Ondernemingsrecht Advocaten voor onze cliënten optimaal bereikbaar zijn en – eenvoudig gezegd – goed werk afleveren. In het ondernemingsrecht voelen wij ons thuis!

Wilt u een bedrijf overnemen? Of heeft u plannen om te gaan exporteren? Wordt u als bestuurder geconfronteerd met bestuurdersaansprakelijkheid (u wordt als bestuuder aansprakelijk gesteld)? En wie is vertegenwoordigingsbevoegd om namens de onderneming contracten te sluiten? Allemaal vraagstukken die onder het ondernemingsrecht geschaard worden.

Het ondernemingsrecht is een dynamisch gedeelte van het recht, waar veel verschillende regels bij komen kijken en waar de belangen hoog op kunnen lopen.

Wij bieden een brede dienstverlening op het gebied van ondernemingsrecht. Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden bij:

  • vennootschapsrecht
  • bestuurdersaanspakelijkheid
  • aandeelhoudersgeschillen
  • algemene civiele advies- en procespraktijk
  • fusies en overnames
  • mededingingskwesties
  • agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten
  • economisch strafrecht
  • corporate governance
  • incasso’s

Juridisch advies vooraf, voorkomt problemen
Het vóóraf oriënteren over de juridische aspecten van voorgenomen activiteiten kan problemen voorkomen. Wat komt er bijvoorbeeld bij kijken wanneer u een handelsagent wilt inschakelen, of uw producten wilt gaan exporteren? Hoe pakt u de overname van een bedrijf aan? Wij adviseren u graag, snel en deskundig.

Bij ATM Ondernemingsrecht Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van ondernemingsrecht. Voor u is het zaak dat uw juridische positie zo nauwkeurig mogelijk in kaart wordt gebracht. Zodat vervolgens de juiste strategie wordt uitgezet.

Mocht u omtrent het voorgaande nog vragen hebben kunt u altijd kosteloos contact opnemen met ATM Ondernemingsrecht Advocaten Utrecht, ATM Ondernemingsrecht Advocaten Dordrecht of ATM Ondernemingsrecht Advocaten Den Bosch.

Mail dan uw vraag of bel tegen lokaal tarief ons op 030 252 35 20.
Daarvoor brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Onze vestigings adressen zijn de volgende:

Ondernemingsrecht Advocaten Utrecht:

Stadion Galgenwaard, Herculesplein 213, Utrecht
T: 030 252 35 20
F: 030 251 27 41

Ondernemingsrecht Advocaten Dordrecht:

Johan de Wittstraat 39, Dordrecht
T: (078) 614 87 56
F: (078) 613 31 73

Ondernemingsrecht Advocaten ’s Hertogenbosch:

Victorialaan 15, ‘s-Hertogenbosch
T: 073 750 66 80
F: 073 750 66 82

ATM Ondernemingsrecht Advocaten