Tom van den Kieboom

Advocaat & partner

Als de ’T’ van TEAM Advocaten richtte ik de onderneming in 2004 op om de advocatuur op een plezierige en no nonsens manier te bedrijven.

Ik ben in 1993 bedrijfsrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en in 2002 heb ik een postdoctorale specialisatieopleiding arbeidsrecht gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In dat jaar heb ik mij ook laten scholen tot NMI mediator bij de Lime Tree in Bilthoven, met als specialisatie arbeidsrecht.

Naast advocaat heb ik ervaring als trainer, docent en coach voor de Beroepsopleiding Advocatuur, Dialogue, de Stichting IMC Weekendschool en andere organisaties. In mijn praktijk richt ik mij op zowel arbeids- als ondernemingsrecht voor een verscheidenheid aan cliënten. Jaarlijks volg ik de verplichte opleiding en intervisie onder meer via Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Het geeft mij veel voldoening als raadsman mensen of organisaties op een persoonlijke wijze bij te staan en van A naar B te helpen. Ik sta in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

BEDREVEN, BETROKKEN EN BETROUWBAAR