Tom staat ondernemingen en particulieren terzijde. Tom is scherp en toegewijd en is ook uiterst bedreven in het vinden van oplossingen in complexe situaties. Hij heeft zijn kennis en ruime proceservaring sinds 1994 opgebouwd binnen het arbeidsrecht (waaronder begrepen het ambtenarenrecht) en het bedrijfsrecht. Dit zijn ook de rechtsgebieden waarin hij aanvankelijk is opgeleid aan de Universiteit Utrecht (bedrijfsrecht) en vervolgens aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (postdoctorale specialisatie arbeidsrecht).

In zijn praktijk adviseert en procedeert hij voor een verscheidenheid aan cliënten. Binnen het ondernemingsrecht ligt daarbij de nadruk op een begeleiding bij geschillen tussen aandeelhouders en conflicten met statutair bestuurders (ontslag en bestuurdersaansprakelijkheid). Tom is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en is al meer dan 15 jaar als docent verbonden aan de Beroepsopleiding voor Advocaten waar hij advocaten coacht, opleidt en bijschoolt. In 2004 richtte hij TEAM Advocaten op met als doelstelling de advocatuur op een plezierige en no nonsens manier te bedrijven. Dat is goed gelukt met name door een persoonlijke aanpak centraal te stellen.

“De mooiste overwinningen worden behaald na het spelen van de moeilijkste wedstrijden.”

mr. Van den Kieboom heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Bekijk de video’s